Våren 2022

Våren 2022

Her finner du viktig informasjon for våren 2022:

Kalender – vi følger denne og sender ut sms dersom det skulle bli endringer i planen. Gi beskjed til Stig om du ikke kan møte på en samling! Jeg har rettet noen datoer som ble feil: 24., 25. og 26. januar skal være 25., 26. og 27., og torsdag 16. februar skal være torsdag 17. februar.

Grupper – som tidligere

Konfirmasjonsdag – vi ber foreldrene se over lista og gi beskjed dersom noe er feil før vi publiserer listene i avisa og åpent på nett!

Gudstjenestemedhjelper-listene – sjekk når du er satt opp som medhjelper, og gi beskjed dersom navnet ditt mangler og du heller ikke var medhjelper i høst. Bytt innbyrdes dersom det ikke passer.

Foreldreoppgaveliste

Passord til listene kan du få av Ragnhild ved å sende sms til 92029113.

Gudstjenesteheftet skal leveres senest 3. april til Stig. Alle skal gå på 4 valgfrie gudstjenester og fylle ut svar på spørsmålene i heftet. Digitale gudstjenester gjelder også. De felles gudstjenestene våre og den gudstjenesten du er medhjelper på teller ikke. Om du mangler heftet er det bare å si fra – eller laste det ned her.

Vi skal øve på Vår far og trosbekjennelsen og prøve å lære dem utenat til samlingene i uke 11. Da blir det en liten «prøve». Hvis noen synes det er vanskelig kan de få et alternativt opplegg.

Stig Kjenstad tar over som vikar for Ragnhild fra 1. februar. Vi sender ut en sms med hans telefonnummer. E-post: stig.kjenstad@hustadvikamenighet.no

Giro vil bli sendt ut senere i vår. Konfirmantavgiften er på kr. 1250,-, og det er mulig å søke menighetsrådet om å dekke denne. Bare ta kontakt med Anne-Lise på menighetskontoret (tlf. 71 29 61 84)

Ta med bibel på gruppesamling dersom du fikk det i kirka som 6.-klassing. De som ikke har fått deler vi ut bibler til. De fleste har sine bibler liggende på bedehuset – husk å få dem med hjem før konfirmasjonen!

Samtalegudstjenesten blir 20. mars kl. 19.00. Konfirmantene forbereder gudstjenesten lørdag 19. mars. Dersom smittesituasjonen tillater det er familier og venner hjertelig velkomne! Vi har også et ønske om å få til en overnattingstur til Sørheim dersom det er smittevernmessig forsvarlig. Isåfall kommer vi til å etterspørre hjelp fra foreldrene.

Fasteaksjonen er under planlegging – mer informasjon kommer.

Det er planlagt en fellessamling for konfirmantene i kirka 27. april. Da vil konfirmantene få med seg kapper hjem. Disse vasker og stryker dere selv, og så skal dere ha dem på under fotograferingen.

Vi har pleid å ha øving og fotografering kl. 17 onsdag før konfirmasjonen. Det kan hende det blir endringer når det gjelder fotografering, men i utgangspunktet skal dere møte denne dagen med fintøy (konfirmasjonsklærne) og kapper. Vi går gjennom alt som skal foregå på konfirmasjonsdagen.

Konfirmasjonen er 7. og 8. mai 2022. Konfirmantene møter opp på bedehuset én time før konfirmasjonen. Dersom vi fortsatt må holde 1 meters avstand vil det bli endrede klokkeslett (tidligere har vi delt opp i 6 gudstjenester, men alle har fått beholde sin dag).

Ta kontakt ved spørsmål!
Hilsen Ragnhild

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s