Referat fra oppstartsmøtet

Referat fra oppstartsmøtet

Hei!

Denne sida er nå oppdatert med kalender og lister (noen er passordbeskyttet, send ei melding til 92029113 for å få passordet).

Grupper

Konfirmasjonsdag

Foreldreoppgaver

Medhjelper i gudstjenesten

Kalender

Så møtes vi på bedehuset til gruppesamlinger om to uker. Ta med bibel om du har fått en bibel fra menigheten tidligere (konfirmantbibelen). Hvis ikke får du en bibel. Disse kan ligge på bedehuset, så slipper du å ta dem med for hver samling. Dere får brød, pålegg og jus på samlingene. Det er ikke lov å ha med mat/snacks/drikke osv. fra butikken.

På møtet ble det delt ut giro, gudstjenestheftet og kalender. De som ikke var der kan få dette på gruppesamling. Foreldrene skrev seg opp på oppgaver. Dere som ikke var der kan sende ei melding og si hva dere vil være med på.

Om noen synes de kom på feil gruppe eller ønsker å bytte konfirmasjonsdag fra lørdag til søndag, ta kontakt så snart som mulig.

Leiren ser ut til å bli flyttet, så vi kommer tilbake med dato i nærmeste framtid. Det blir antageligvis 2. eller 3. helga i mars. Vi skal være på Frænabu leirsted. Fasteaksjonen er 21. mars, evnt. 23. mars om vi er på leir den 21. Samtalegudstjenesten blir 25. april.

Alle konfirmantene skal gå på 10 gudstjenester – 5 felles (pilgrimsvandring, lysmesse, samtalegudstjeneste, leirgudstjeneste og konfirmasjon), 4 valgfrie og 1 der de hjelper til. Skriv i gudstjenesteheftet når dere har vært på en valgfri gudstjeneste. Bryllup, begravelse og skolegudstjeneste teller ikke. De som ikke er satt opp som medhjelpere nå blir det etter jul. Når dere er medhjelpere – ha på nøytrale klær uten tekst! Og husk at vi ikke pleier å bruke lue/caps i kirka.

I høst skal vi lære Vår far utenat og til våren trosbekjennelsen. Se i sidemenyen!

Da dere meldte dere på sa dere ja til at vi publiserer bilde og navn. Det betyr: 1) Vi henger opp navnene til konfirmantene i kirka og leser opp navnene på lysmessa. 2) Vi publiserer navn og konfirmasjonsdag i menighetsblad, på facebook, på nett og i avisa i tida rundt konfirmasjonen. 3) Vi kan ta litt anonyme situasjonsbilder/avstandsbilder i undervisningen og legge på facebook, instagram, nett og trykke i menighetsblad. 4) Vi tar et uformelt gruppebilde av konfirmantene rett før konfirmasjonen og legger det ut på instagram og facebook. Gi når som helst beskjed om det er noe av dette dere ikke lenger vil samtykke til!

De som ikke er døpt vil bli kontaktet og få en samtale med meg der vi snakker om dåpen. Da planlegger vi om dåpen skal skje bare med deg, foreldre og faddere til stede eller i en gudstjeneste, alt etter hva du selv ønsker.

Vi har delt ut en giro med konfirmantavgift, kr 1259. Det dekker leir, bilde, buss, materiell, mat osv. Om noen ønsker det har behov for det kan de sende en søknad til menighetsrådet om å få dekket avgiften. (Send en mail/sms til meg, så kan jeg legge det anonymt fram for menighetsrådet).

Gi alltid beskjed når dere ikke kan komme på samling. Når dere er borte fra en samling, kan dere ta det igjen på andre måter, bare snakk med meg om det. Om dere er syke, skal i begravelse eller slikt er det bare å gi beskjed, da trenger dere ikke ta det igjen.

Kontakt meg gjerne på telefon eller sms om dere har spørsmål, om det er noe vi bør vite om eller lignende. (men husk at vi som jobber i kirka har fri på mandag).

Jeg prøver meg på å legge ut påminnelser til konfirmantene på snapchat: konfeide i tillegg til Facebook-sida Konfirmant 2021 i Eide menighet.

Vi gleder oss til et kjekt år sammen med dere 🙂

Hilsen Ragnhild (+ Tommy og Anders Robert)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s